“Quan algú lluita per algo, algo es mou,
i en tot moviment algo neix.”

Jigoro Kano
Fundador del judo

El Club de Judo de Mataró és una entitat sense ànim de lucre que treballa per promoure la pràctica del judo entre la població de la ciutat i la comarca del Maresme. La nostra tasca es basa en fomentar els valors de l’esport com ara la disciplina, l’esforç, la constància i el respecte, a través de l’ensenyament del judo.

Per aconseguir el nostre objectiu, necessitem el suport de patrocinadors que ens ajudin a finançar les activitats que organitzem, els desplaçaments a competicions, la compra de material esportiu i el manteniment de les instal·lacions. Així doncs, estem buscant esponsors que vulguin col·laborar amb nosaltres en aquesta tasca.

Oferim als nostres esponsors la possibilitat de promocionar la seva marca a través de la nostra pàgina web, els nostres judogis i altres materials publicitaris que utilitzem durant les competicions i altres activitats que organitzem.

Si esteu interessats en ajudar-nos a promoure l’esport i els seus valors entre la població, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Us agraïm de tot cor la vostra ajuda i col·laboració.