“Quan alg煤 lluita per algo, algo es mou,
i en tot moviment algo neix.”

Jigoro Kano
Fundador del judo

Enhorabona equip脿s! 馃馃挭馃徎馃檱馃徎鈥嶁檪锔廋ampionat de Catalunya de kyus absolut 2023: Gran 猫xit per al Club Judo Matar贸.

El Club Judo Matar贸 est脿 celebrant una vict貌ria impressionant al Campionat de Catalunya de Kyus, una competici贸 que va tenir lloc recentment. Aquest campionat 茅s reservat per als competidors de kyus (fins a cintur贸 marr贸) en categoria s猫nior, sense l铆mit d’edat, i l’equip del Club Judo Matar贸 ha demostrat el seu talent i habilitats en aquest esdeveniment destacat.

L’equip, format per quatre noies i tres nois de diferents pesos, ha aconseguit resultats excepcionals, deixant una empremta inoblidable en aquest campionat. Les noies han destacat especialment, demostrant un nivell de compet猫ncia extraordinari. Ruth Maestre i Martina Navarro, amb nom茅s 15 anys, s’han proclamat campiones en les seves categories respectives, un logro impressionant que ha sorpr猫s a tots els assistents i fans del judo.

A m茅s a m茅s, Sofija Milosevic i Laura Maya tamb茅 han destacat en aquest campionat, obtenint el segon lloc en les seves categories i convertint-se en sots-campiones de Catalunya de Kyus. Aquestes joves promeses del judo han demostrat una dedicaci贸 i habilitats notables en els seus enfrontaments.

En la categoria masculina, el Club Judo Matar贸 ha estat representat per David Casares, Nenad Milosevic i Aleix Paredes, qui tamb茅 han destacat amb les seves actuacions excepcionals. David Casares ha aconseguit una medalla de bronze, mentre que Nenad Milosevic i Aleix Paredes han obtingut la cinquena posici贸 en les seves respectives categories.

脡s important subratllar que els triomfs de Ruth Maestre i Martina Navarro han estat especialment notables, ja que s’han proclamat campiones amb tan sols 15 anys d’edat. Aquestes joves promeses han demostrat un gran potencial i han sorpr猫s a tots els presents amb la seva destresa i habilitats t猫cniques.

El Club Judo Matar贸 vol expressar les seves felicitacions a tot l’equip per aquests resultats excepcionals. El seu esfor莽, dedicaci贸 i talent han estat recompensats amb aquesta brillant actuaci贸 al Campionat de Catalunya de Kyus. Aquest 猫xit no nom茅s 茅s un testimoni dels seus esfor莽os individuals, sin贸 tamb茅 del treball en equip, l’entrenament rigor贸s i el suport incondicional dels entrenadors i el personal del club.

Amb aquesta vict貌ria, el Club Judo Matar贸 consolida el seu estatus com a un dels clubs de judo m茅s destacats de Catalunya, fent honor a la seva reputaci贸 d’excel路l猫ncia esportiva. Aquests judokes joves i talentosos s贸n un exemple inspirador per als altres membres del club i per a tots els amants del judo.

Felicitats a tot l’equip per aquesta impressionant actuaci贸 i que aquesta vict貌ria sigui nom茅s el comen莽ament d’un futur prometedor en el judo. Enhorabona, Ruth Maestre, Martina Navarro, Sofija Milosevic, Laura Maya, David Casares, Nenad Milosevic i Aleix Paredes! El Club Judo Matar贸 celebra i aplaudeix aquests 猫xits notables.