“Quan algú lluita per algo, algo es mou,
i en tot moviment algo neix.”

Jigoro Kano
Fundador del judo

El passat 10 de juny, el Club Judo Mataró ha demostrat la seva excel·lència en la prestigiosa competició sènior de la Copa Catalunya absoluta. Aquesta competició està  considerada la més alta categoria autonòmica.

Un dels moments més destacats de la jornada va ser l’actuació brillant de la Sofia Milosevic, que va aconseguir una impressionant medalla de bronze en la categoria sènior. Aquest és un fet històric per al nostre club, ja que és la nostra primera medalla en un torneig sènior en la nostra curta, però exitosa, història.

La Sofia, amb només 17 anys, ha demostrat la seva destresa i determinació en tota la competició, aconseguint un impressionant total de tres medalles en tres categories diferents. A part de la seva medalla de bronze en la categoria sènior, la Sofia també va guanyar les medalles de plata en les categories Cadet i Kyus.

Aquesta increïble gesta esportiva és un testimoni del treball dur i del compromís de la Sofia amb el judo. La seva dedicació i perseverança són un exemple per als altres membres del club i un orgull per a tota la comunitat del Club Judo Mataró.

Des de aquí, volem felicitar a la Sofia Milosevic per aquests excepcionals resultats i agrair-li per representar amb distinció els colors del Club Judo Mataró. Estem segurs que aquesta és només una de les moltes fites notables que aconseguirà en el seu prometedor futur en aquest esport.
Enhorabona, Sofia! :manos_levantadas::tono-de-piel-2: