“Quan alg煤 lluita per algo, algo es mou,
i en tot moviment algo neix.”

Jigoro Kano
Fundador del judo

馃 Experi猫ncia 脷nica a l’Entrenament de Pre-Temporada amb Clubs Internacionals 馃

El passat dijous 31 d’agost, el Club Judo Matar贸 va viure una experi猫ncia excepcional en participar en l’entrenament de tarda de l’Stagepre temporada, organitzat pel prestigi贸s Centre de tecnificaci贸 Bages-Moian猫s. En aquesta ocasi贸, es va obrir la porta a una oportunitat 煤nica, ja que no nom茅s vam estar acompanyats pels clubs catalans, sin贸 que tamb茅 vam rebre la distingida visita dels clubs francesos聽MDJMontpellier聽i聽JCCPERPIGNAN.

Durant aquest intens i apassionant entrenament, vam tenir l’honor d’aprendre i practicar les 煤ltimes t猫cniques del m贸n del judo. Les explicacions magistrals van ser proporcionades per un mestre d’un dels clubs francesos participants, el qual ens va guiar amb paci猫ncia i dedicaci贸. Va ser una oportunitat 煤nica d’intercanvi d’experi猫ncies i coneixements entre els judokes d’arreu.

El nostre objectiu principal durant aquesta sessi贸 va ser acumular聽randoris聽i aprofundir en la nostra preparaci贸 de cara a la propera competici贸 de Cant脿bria. L’energia i la passi贸 van omplir la sala mentre treball脿vem durament per millorar les nostres habilitats i posar a punt la nostra forma f铆sica i mental per a aquest repte imminent.

Volem expressar el nostre sincer agra茂ment als organitzadors del Centre de tecnificaci贸 Bages-Moian猫s per brindar-nos aquesta oportunitat inigualable. Agra茂m als clubs francesos聽MDJMontpellier聽i聽JCCPERPIGNAN聽per la seva amable convidada i per compartir el seu saber amb nosaltres. Tamb茅 volem donar les gr脿cies als nostres propis judokes per la seva dedicaci贸 i esfor莽聽inquebrantable.

A tots els membres del Club Judo Matar贸, volem expressar la nostra profunda gratitud per transformar cada moment en una experi猫ncia memorable i enriquidora. Seguim treballant junts per assolir grans 猫xits i per deixar una empremta significativa al m贸n del judo.