“Quan algú lluita per algo, algo es mou,
i en tot moviment algo neix.”

Jigoro Kano
Fundador del judo

El Club de Judo de Mataró ha tornat a demostrar la seva excel·lència esportiva en la Súper Copa Catalunya infantil 2023. Tot i les baixes de Judoques per lesió, els nostres esportistes han realitzat una magnífica tasca, aconseguint 3 medalles de 3 possibles.

Nil Betancort ha aconseguit la medalla d’or en la seva categoria, demostrant un gran nivell de competència i posant-se en una posició excel·lent per disputar el campionat d’Espanya d’enguany amb la selecció catalana. També hem de felicitar Gael Corbacho per aconseguir la medalla d’or en la seva categoria, posicionant-se com a clar candidat a ser seleccionat per a la propera competició. A més a més, Sento Jamaa ha aconseguit la medalla de bronze en la seva categoria.

Des del Club de Judo de Mataró estem molt orgullosos dels nostres esportistes i els volem felicitar per aquesta gran tasca. La seva dedicació, esforç i passió pel judo són una font d’inspiració per a tots nosaltres. A més a més, agraïm a les famílies i entrenadors per tot el suport i la dedicació que han donat als nostres esportistes. Estem segurs que aquesta gran tasca continuarà en les properes competicions i ens mantindrem com un referent en el món del judo català.