“Quan algú lluita per algo, algo es mou,
i en tot moviment algo neix.”

Jigoro Kano
Fundador del judo

Els dies 30, 1 i 2 de juliol es va disputar el 2n Stage Javier Azañón de tres dies organitzat pel Club Judo Sentmenat amb la participació de 450 judokes i 38 clubs.

Com l’any passat, aquest any hem comptat amb dos convidats especials: Javi Delgado, vuit vegades campió d’Espanya i dues vegades bronze en el Grand Slam de París i amb Ilías Iliadis, campió i medallista olímpic, dues vegades campió d’Europa i tres cops campió del món.

Aquest stage ens ha aportat molt com a club. Han sigut tres dies d’aprenentatge i d’acumulació de randoris els quals ens ajuden en el nostre avenç com a Club i als nostres esportistes. No només hem estat en bona companyia sinó que també hem après dels millors. Estem molt agraïts d’haver-hi assistit i d’haver pogut passar tres dies d’aprenentatge.

Per acabar, donar les gràcies als convidats especials per ajudar-nos a millorar com a esportistes i sobretot als nostres judokes, els quals tot i la calor i el cansament ho han donat tot i han treballat de valent per aprofitar aquesta experiència inoblidable! 🙌🏻

A la foto de grup falta la nostra esportista Martina Navarro que malauradament el segon dia d’stage no va poder assistir.