“Quan alg煤 lluita per algo, algo es mou,
i en tot moviment algo neix.”

Jigoro Kano
Fundador del judo

馃 Celebrant Nous Cinturons Negres al Club Judo Matar贸: Un Final de Temporada Imparable 馃

En un emotiu i vibrant final de temporada, avui hem viscut moments que聽quedaran聽gravats a la nostra mem貌ria. El Club Judo Matar贸 ha celebrat amb orgull la cerim貌nia d’entrega dels nous cinturons negres al nostre estimat聽dojo. Amb aquesta memorable ocasi贸, clausurem una temporada brillant i plena d’猫xits, demostrant una vegada m茅s el comprom铆s i la dedicaci贸 de tots els nostres judokes.

Aquesta temporada, el nostre esfor莽 conjunt ha portat a la consecuci贸 de cinc nous cinturons negres de 1r Dan i un cintur贸 negre de 2n Dan. Un aven莽 notable i un testimoni del nostre ferm comprom铆s amb l’excel路l猫ncia en el m贸n del judo. Els seg眉ents judokes han aconseguit amb esfor莽 i determinaci贸 aquest prestigi贸s reconeixement:

馃 Humbert V谩zquez – 2n Dan
馃 Aleix Paredes – 1r Dan
馃 Sofia Milosevic聽– 1r Dan
馃 Didac Arevalo – 1r Dan
馃 David Casares – 1r Dan
馃 Laura Maya- 1r Dan

Aquest 茅s un moment de triomf i reconeixement per a cada un d’ells. Els cinturons negres s贸n m茅s que simples ins铆gnies; representen hores interminables d’entrenament, sacrifici personal i una dedicaci贸聽inquebrantable聽per aprimar les seves habilitats i comprensi贸 del judo.

Amb aquesta celebraci贸, reafirmem el nostre comprom铆s d’oferir una formaci贸 de qualitat i guiar els nostres judokes cap a l’excel路l猫ncia esportiva i personal. La nostra fam铆lia del Club Judo Matar贸 aplaudeix els incansables esfor莽os de cadascun i cada un dels nous cinturons negres.

A tots els nostres nous cinturons negres: Enhorabona per aquesta fita impressionant i per inspirar-nos amb la vostra passi贸 i determinaci贸. El vostre 猫xit continua refor莽ant la nostra empremta al m贸n del judo i ens motiva a treballar amb m茅s for莽a i determinaci贸 en les temporades futures.

Segueix聽acompanyant-nos en aquest apassionant viatge, mentre continuem fent hist貌ria en el m贸n del judo.