“Quan algú lluita per algo, algo es mou,
i en tot moviment algo neix.”

Jigoro Kano
Fundador del judo

El Club de Judo Mataró continua mostrant el seu valor i destresa en la competició nacional. El passat 7 d’octubre, l’equip de cadets del nostre club va viatjar fins a Torrelavega, Cantàbria, per competir a la prestigiosa Copa d’Espanya “A”.

El torneig va ser una gran oportunitat per als nostres judokes per guanyar experiència, acumulant nombrosos combats contra els millors de la categoria a nivell estatal. Tots els nostres participants van lluitar amb cor i determinació, i el resultat va ser un testimoniatge de la seva preparació i esforç.

La destacada de la jornada va ser Ksenija Milosevic, que va aconseguir pujar al podi, guanyant la medalla de bronze en la seva categoria. Una altra actuació notable va ser la de Laura Maya, que va aconseguir una meritòria setena posició.

Volem també ressaltar la valenta i l’entrega dels altres membres del nostre equip que van participar: Eric Galan, Nil Betancort, Martina Navarro, Kanta Jamaa i Ruth Maestre. Tot i que no van obtenir medalles, la seva actuació va ser digne de reconeixement.

Fora de la competició, la Copa d’Espanya “A” també va ser una ocasió per estrenyir llaços entre els membres de l’equip. El viatge a Cantàbria va estar marcat per l’esperit de companyerisme i unitat, valors fonamentals del judo.

Des del Club de Judo Mataró volem felicitar a tot l’equip per la seva dedicació i esforç, i animem a tots els nostres judokes a seguir treballant dur per a futures competicions. ¡Bona feina, equip! 💪🏻💪🏻