“Quan algú lluita per algo, algo es mou,
i en tot moviment algo neix.”

Jigoro Kano
Fundador del judo

El passat cap de setmana, el Club Judo Mataró va tenir una destacada participació en el XV Congrés Internacional de Judo de Girona, un esdeveniment d’alta rellevància en el món del judo.

Els mestres encarregats d’aquest prestigiós Congrés van ser Manuel Lombardo, subcampió del món 2023, i Sugoi Uriarte, subcampió del món 2009 i técnic internacional IJF. Ambdós van aportar la seva experiència i coneixements, fent d’aquesta edició una experiència inoblidable per a tots els assistents.

El Club Judo Mataró va estar representat per 15 judokes, amb una barreja de competidors de la categoria cadet i competidors de la categoria infantil. Aquesta participació va demostrar l’alt nivell de formació i preparació que es treballa al club, i va ser una gran oportunitat per als nostres joves talents de mesurar-se amb altres judokes i aprendre dels millors.

Va ser un dia intens, ple de combats emocionants i d’aprenentatges valuosos. Els nostres judokes van tenir l’oportunitat d’aprendre tècniques noves, estratègies de combat i, sobretot, l’esperit i la filosofia del judo de la mà dels millors.

Des del Club Judo Mataró volem agrair l’oportunitat de participar en aquest esdeveniment i felicitar als nostres judokes per la seva dedicació, esforç i passió. Estem segurs que aquesta experiència els ajudarà a continuar creixent com a esportistes i com a persones.

Esperem amb entusiasme la propera edició del Congrés i continuar representant amb orgull la nostra ciutat i el nostre club en esdeveniments d’aquesta magnitud.

Club Judo Mataró amb el mestre Manuel Lombardo